Drinks

Scuttlebutt on the rocks

Scuttlebutt on the rocks

Vores gin er så smagfulde og lækre i sig selv, at de kan drikkes enten neat eller on the rocks, som serveringsforslaget her viser med Gin Scuttlebutt. Scuttlebutt on the rocks Fyld dit favorit smageglas med en stor isterning eller flere små, derefter 3-4 cl Gin Scuttlebutt Garnér med dit favorit garnish her har vi foresået frisk rosmarin Velbekomme!

Læs mere →


G&T med Underlien

G&T med Underlien

En Gin & Tonic lavet med Underlien giver en skøn drink med en smuk farve, hvor ginnen skifter fra blå til lilla, når den blandes med tonic. Ikke nok med at den er flot, så smager med også skønt! G&T med Underlien Fyld isterninger i et glas, derefter 3 cl Gin Underlien fra Tranum Mølle Destilleri Fyld herefter glasset op med Fever-Tree Indian tonic Garnér 1 appelsinbåd eller -skive Velbekomme!

Læs mere →


Vidar Libre

Vidar Libre

En Cuba Libre fra Tranum - en Vidar Libre. Her er en skøn og læskende drink, som nydes bedst på terrassen i solen, også er den endda vildt nem at lave. Det er blot gin og cola! Vidar Libre Fyld isterninger i et højt glas, derefter 3 cl Gin Vidar fra Tranum Mølle Destilleri Fyld herefter glasset op med din favorit cola allerhelst med sukker Garnér 1 appelsinbåd Velbekomme!

Læs mere →


Frisk forår

Frisk forår

Med inspiration fra forårets tidlige frugter og urter har vi sammensæt drinken her, som vi kalder Frisk forår.  Frisk forår Fyld et hvidvinsglas med isterninger. Derefter kommes følgende ingredienser i: 3 cl Trinity 1,5 cl Dild akvavit 3 cl simpel sirup eller akacie honning sirup  - Begge dele laves med en del vand og en del sukker/akacie honning 1,5 cl rabarbersaft 1 cl citronsaft Giv den et par omgange med en ske for at blande. Velbekomme!

Læs mere →